Onze werkwijze

Wij leveren mooi, duurzaam en degelijk bouwwerk. Onze dienstverlening richt zich onder andere op:

bouw en renovatie, bouwbegeleiding en advies op het gebied van constructie, materiaal en afwerking

U bent particulier opdrachtgever

Voordat de werkelijke bouw van start gaat zijn er al de nodige stappen gezet. Tijdens ons eerste gesprek bezichtigen wij het object en bespreken wij uw wensen en eisen. Onze bouwkundige ervaring stelt ons in staat resultaten van te voren in te schatten en inzichtelijk te maken. Op deze manier krijgt u al een heel aardig idee hoe een en ander er uit gaat zien.

Na dit eerste overleg ontvangt u van ons een offerte, die wij in de meeste gevallen mondeling met u doornemen.

Na gunning van de opdracht plannen wij de data voor start en oplevering van uw project. De bouw start na uw akkoord. Op dit moment schakelen wij tevens eventuele partners in.

Gedurende de bouw onderhouden wij wekelijks contact met u over de voortgang van de werkzaamheden. Wij zijn uw centrale aanspreekpunt voor het gehele project. Korte communicatielijnen zorgen immers voor duidelijke afspraken.

Na voltooiing van de bouw leveren wij persoonlijk het project aan u op.

U bent professioneel opdrachtgever (architect of interieurontwerper)

Wij werken bij veel projecten samen met architecten en interieurontwerpers. We voeren uw ontwerp tot in detail uit en staan open voor de toepassing van nieuwe materialen en technieken.

Met een scherp oog voor vormgeving, ondersteund door een groot meedenkend vermogen streven wij naar mooi, duurzaam en degelijk bouwwerk.

Onze communicatielijnen zijn kort: één aanspreekpunt dat ook het werk op de bouw aanstuurt. We plannen regelmatig een bouwvergadering zodat we onze werkwijze en planning zo goed mogelijk kunnen afstemmen op uw ontwerp.